22. februára 2017

Príbeh farmára, ktorý mrazí.

Domáci farmár František Oravec bol takmer zmrzačený kvôli tomu, že si na vlastnej pôde chránil svoj majetok.






Určite si mnohí z nás pamätajú divoké 90-te roky. Mafiánske klany si tu vybavovali účty a poctiví podnikatelia sa neraz museli báť nielen o svoj majetok, ale aj o život.

Na tieto hrozné časy si farmár z okolia Košíc, František Oravec spomenul v nemocnici, keď sa zotavoval po fyzickom útoku, ktorý ho takmer zmrzačil.

Napadnutý bol kvôli vlečúcim sa sporom o pozemky. Preto, lebo nechcel na pôde, ktorú vlastní, alebo ju má prenajatú, byť stratový, ale naopak, na nej hospodáriť a vytvárať hodnoty.
Človek, ktorý pracoval pre podnikateľskú skupinu, s ktorou František Oravec viedol spor o pozemky, ho napadol. A to na jeho vlastnom pozemku, ktorý si chránil.

Tento videoblog vznikol kvôli tomu, aby upozornil verejnosť na to, čo sa stalo. Budeme v ňom odkrývať pozadie tohto trestuhodného činu, ktorý je vrcholom ľadovca neprávosti, ktoré sa rodine Františka Oravca dejú.

Dúfame tiež, že videoblogy budú pôsobiť odstrašujúco na tých, ktorí by chceli vyskúšať niečo podobné na iných, poctivých, domácich farmárov.